Zorg bij ziekte van Alzheimer Rotterdam

Bij dementie, en zeker bij de ziekte van Alzheimer, is specifieke en specialistische zorg een vereiste. De professionele zorgverleners van Zuster Jansen weten als geen ander hoe ze met dit soort situaties moeten omgaan, en hoe ze u het beste kunnen opvangen. Wanneer de diagnose Alzheimer bij u is gesteld, kunt u met onze hulp zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met de juiste verzorging en verpleging, van hoge kwaliteit, is het namelijk goed mogelijk om verblijf in een zorginstelling uit te stellen of zelfs te voorkomen. En juist dat is voor mensen die lijden aan dementie vaak heel belangrijk. Zuster Jansen helpt u graag dit verschil te maken.

Hoe zetten wij onze zorg in?

Wanneer u contact met ons opneemt en aangeeft dat u hulp nodig heeft, plannen wij met u een intakegesprek. Hier kan bijvoorbeeld ook een mantelzorger of familielid van u bij zijn, of iemand die u helpt bij het maken van beslissingen. In dit gesprek horen wij graag van u wat uw persoonlijke wensen en behoeften zijn, en hoe u onze zorg wenst te ontvangen. Wanneer wij uw situatie nauwkeurig in kaart hebben gebracht, gaan we voor u een zorgteam samenstellen. Onze teams bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners, zodat u niet steeds te maken krijgt met vreemde gezichten. De hulp die wij bieden, is gericht op herkenning en het creëren van rust en continuïteit bij u thuis.

Verschillende mogelijkheden

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om thuiszorg bij Alzheimer. In veel gevallen worden we ingeschakeld voor 24-uurs zorg bij Alzheimer, maar we kunnen er natuurlijk ook voor u zijn met andere vormen, zoals 12-uurs zorg. Deze vorm van hulp wordt vaak gekozen als er deels al gebruikgemaakt wordt van mantelzorg of reguliere thuiszorg. In dat geval werken onze zorgverleners goed samen met uw andere verzorgers, waarbij we altijd zorgen voor een soepele overdracht.

Welke vorm van ondersteuning bij Alzheimer u ook kiest, we zorgen er altijd voor dat het u aan niets ontbreekt. Onze zorgverleners onderhouden bijvoorbeeld het contact met uw behandelend arts en uw apotheker, zodat alle specialisten op de hoogte zijn van uw situatie en er snel geschakeld kan worden als dit nodig is. Ook kunt u een beroep op ons doen voor advies, bijvoorbeeld over de zaken die u eventueel moet regelen.

Wilt u verzekerd zijn van zorg op maat, waarbij ook uw naasten kunnen rekenen op begrip en een luisterend oor? Neem dan gerust eens contact op met 020-6366837. Wij vertellen u dan vrijblijvend meer over de mogelijkheden. Kiest u voor Zuster Jansen, dan kunt u op de korte termijn al hulp ontvangen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Bergman, Rotterdam