12-uurs zorg Rotterdam

Wat is 12-uurs zorg in Rotterdam? 12-uurs zorg is een vorm van ondersteuning waarbij u thuis, in uw eigen (aanleun)woning, precies de verzorging krijgt die u nodig heeft. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, maar het is niet altijd voor iedereen nodig om dag en nacht hulp te ontvangen. Stel, u maakt al gebruik van reguliere thuiszorg of mantelzorg: dan kunnen wij ons goed voorstellen dat u op zoek bent naar een aanvulling, en niet per se naar een vervanging van de huidige verzorging. Wilt u ook gebruikmaken van 12-uurs zorg in Rotterdam? Lees dan gerust verder voor meer informatie.

Laat ons weten wat u nodig heeft

12-uurs-zorg in Rotterdam houdt letterlijk dat u de halve dag verzorgd wordt, in plaats van de hele dag. Hoe deze uren worden ingedeeld, dat wordt van tevoren uiteraard met u overlegd. Wanneer u bij ons aangeeft dat u op zoek bent naar professionele ondersteuning, plannen we met u een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek horen we graag over uw wensen en behoeften, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse routine of uw privacy. We vragen u hoe u het liefst met de zorgverlener om wilt gaan, en waar u de meeste hulp bij nodig heeft. Zo kunnen we zorg op maat bieden, zodat u op een prettige manier zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Wat kunt u verwachten van onze zorg- en dienstverlening?

De zorg van Zuster Jansen heeft een warm en persoonlijk karakter, waarbij er alle aandacht is voor uw situatie en voorkeuren. Wanneer we bij u thuis komen, bijvoorbeeld voor 12-uurs zorg die overdag plaatsvindt, gaan we graag een stapje verder dan slechts het bieden van verzorging en verpleging. Onze professionele verzorgers brengen tenslotte veel tijd met u door, wat inhoudt dat er ook ruimte is voor bijvoorbeeld uitstapjes en activiteiten. Dit kan variëren van een kopje koffie op het terras tot samen koken, bij een vriend(in) op visite gaan of een bezoek brengen aan het theater. Er is doorgaans veel mogelijk, maar het belangrijkste is dat u zich er prettig bij voelt.

De voordelen van particuliere thuiszorg

12-uurs zorg in Rotterdam is een onderdeel van onze particuliere thuiszorg. Bij particuliere zorg is het zo dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. Particuliere thuiszorg stelt u namelijk in staat om geheel zelf te bepalen welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen, waar dat bij reguliere thuiszorg wordt bepaald door de wijkverpleegkundige. Wilt u graag meer informatie over het regelen van 12-uurs zorg in Rotterdam? Neem dan gerust even contact op met Zuster Jansen, via 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Bergman, Rotterdam