24-uurs zorg Rotterdam

Woont u in (de omgeving van) Rotterdam, en heeft u behoefte aan extra zorg bij u thuis? Dan kunt u kiezen voor professionele 24-uurs zorg in Rotterdam, door Zuster Jansen. Het kan om verschillende redenen zijn dat u dag en nacht verzorging nodig heeft: u kunt bijvoorbeeld te maken hebben gekregen met een (chronische) ziekte, een handicap of ouderdomskwalen die uw dagelijkse leven behoorlijk in de weg staan. Het kan ook zijn dat u herstellende bent van een ingrijpende operatie, en dat er tijdelijk ondersteuning nodig is tot u weer volledig op eigen benen staat. Zuster Jansen maakt geen onderscheid in de urgentie van een zorgvraag: wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we iedereen tijdig kunnen voorzien van zorg op maat. Dit is een groot voordeel van onze particuliere thuiszorg.

Een klein team met vertrouwde gezichten

Wat kunt u verwachten, als u kiest voor 24-uurs zorg in Rotterdam? Nadat wij uw situatie zorgvuldig in kaart hebben gebracht, stellen wij een zorgteam voor u samen dat goed bij u past. Dit is mogelijk omdat wij alle zorgverleners die voor ons werkzaam zijn, persoonlijk kennen. Waar zij ook actief zijn in Nederland. U krijgt altijd te maken met een zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf verschillende verzorgers. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverlening, en dat u niet steeds hoeft te wennen aan nieuwe gezichten.

Passende ondersteuning voor u en uw naasten

Onze zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt dan ook zelf hoe uw dag eruitziet, hoe de zorgverleners met u om moeten gaan en wat u wel of niet prettig zou vinden. 24-uurs zorg in Rotterdam kan in zeer uiteenlopende situaties worden ingezet om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij zijn er bijvoorbeeld ook voor u als u zich in de laatste levensfase bevindt, of als u de diagnose Alzheimer gesteld heeft gekregen.

De ervaren verzorgers van Zuster Jansen hebben veel ervaring met dit soort situaties, en weten als geen ander in te schatten wat u nodig heeft. Ze zullen niet alleen u, maar ook uw naasten bijstaan waar ze dat kunnen. Uw familieleden en vrienden kunnen tenslotte vragen hebben over uw situatie en hoe ze daarmee om moeten gaan. In dat geval kunnen zij uitstekend terecht bij onze zorgverleners, voor advies en ondersteuning.

Wilt u langer thuis blijven wonen, zonder dat dit betekent dat u een familielid om hulp moet vragen? Informeer bij Zuster Jansen dan gerust naar de mogelijkheden, zodat u precies de zorg ontvangt die u nodig heeft. Wij kunnen zowel tijdelijk als permanent voor u klaarstaan. U bereikt ons via 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Bergman, Rotterdam