Nachtzorg Rotterdam

Heeft u, om welke reden dan ook, zorg nodig voor in de nacht? Dan kunt u kiezen voor nachtzorg in Rotterdam van Zuster Jansen. Er is dan van 23:00 tot 07:00 uur een professionele verzorger bij u aanwezig, die u opvangt als u (tussendoor) wakker wordt en hulp nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld ondersteuning nodig heeft bij het aankleden, de persoonlijke verzorging of een toiletbezoek, kunt u direct rekenen op een ervaren en toegewijde verzorgende.

Wanneer is nachtzorg een optie?

Veel mensen kiezen voor nachtzorg in Rotterdam als zij overdag al mantelzorg of reguliere thuiszorg ontvangen, maar toch méér hulp nodig hebben. Het kan echter ook zijn dat u zich overdag prima zelf redt, maar dat u ‘s nachts (na langer stil liggen) toch minder zelfstandig bent. Wat uw specifieke zorgbehoefte ook is, u kunt bij Zuster Jansen terecht voor passende nachtzorg. U kunt dan met een gerust hart gaan slapen, wetende dat u altijd in goede handen bent. Ook voor uw familie is het een geruststelling om te weten dat er steeds een professionele zorgverlener klaarstaat om u te geven wat u nodig heeft.

Waak- en slaapdiensten

Bij Zuster Jansen maken we onderscheid tussen twee soorten nachtzorg in Rotterdam: waakdiensten en slaapdiensten. Dit onderscheid maken wij omdat geen situatie hetzelfde is, en iedere zorgvraag dus een andere benadering nodig heeft. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? In het kort: slaapdiensten kiest u als er sprake is van relatief weinig zorgmomenten in de nacht. Het is dan vooral belangrijk dat er iemand aanwezig is, die eventueel kan helpen als dat nodig is. Bij waakdiensten gaat het om zorg die mogelijk iets intensiever van aard is. Deze laagcomplexe zorg is dan meerdere keren per nacht nodig, bijvoorbeeld als u medicatie nodig heeft of als er risico bestaat op decubitus (doorligplekken). Er zijn verschillende redenen waarom u voor waak- of slaapdiensten kunt kiezen. We bespreken uiteraard graag met u wat voor u de beste oplossing is.

Raak al snel vertrouwd met onze zorgverlening

Net als bij de andere vormen van particuliere thuiszorg in Rotterdam, staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal bij onze dienstverlening. Wij stellen voor u een klein, vast zorgteam samen, dat bestaat uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Zo ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis, en hoeft u niet continu te wennen aan vreemde gezichten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van nachtzorg, of wilt u met ons een intakegesprek plannen? Neem dan gerust contact op, door te bellen naar 020-6366837. We helpen u graag verder.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Bergman, Rotterdam