Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

14.03.2017 Fel debat over zorg tussen Rutte en Wilders

Tijdens het debat op maandag van EenVandaag tussen Mark Rutte en Geert Wilders stonden zij loodrecht tegen over elkaar. Rutte, die meermaals heeft aangegeven dat hij twee miljard extra in verpleeghuiszorg wil investeren, werd als onbetrouwbaar gezien door Wilders.

Hij spreekt over de schande in de verpleeghuizen die ontstaan is in de tijd dat Rutte premier is. Hij schaamt zich om te leven in een land waar de zorg zo verpieterd is, aldus Wilders. Hij verwijt Rutte ervan dat hij die extra twee miljard elders uit de zorg weg haalt. Volgens Wilders is Rutte de inbreker die je huis leeg rooft en een week later je bankstel terugbrengt.

Rutte is ook niet al te positief over Wilders geweest. Hij gaf aan dat Henk Krol van de partij 50PLUS nog betere cijfers heeft in zijn plannen dan Wilders. Krol is meerdere keren tijdens deze campagne gestruikeld over cijfers.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Bergman, Rotterdam