Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artikelen

19.12.2016 Zuster Jansen geslaagd voor jaarlijkse HKZ-audit

Zuster Jansen is afgelopen week middels een HKZ-audit op haar kwaliteit van zorg- en dienstverlening getoetst. De audit werd gedaan door DNV-GL. Na de audit bleek dat Zuster Jansen met vlag en wimpel is geslaagd.

De certificatie scope voor Zuster Jansen heet: Bemiddeling en matching tussen zorgvragers en freelance zorgverleners/ZZP-ers in de thuiszorg, monitoring van de bemiddeling en de administratieve afhandeling ervan.

De auditor gaf in het rapport aan dat het kwaliteitsmanagement systeem van Zuster Jansen erg goed is doorontwikkeld en dit zijn de sterke punten:

 

  • Het systeem wordt door kantoormedewerkers breed gedragen. Nieuw ontwikkelde checklijsten/documenten en werkwijzen, zijn goed opgezet.
  • De aangepaste versie van de risico inventarisatie op individueel cliëntniveau voor het analyseren van de zorgzwaarte door kantoormedewerkers, geeft een goed totaalbeeld van de situatie van de cliënt.
  • Er is een hoge mate van informatiebeveiliging op het gebied van ICT. Alle data in applicaties wordt versleuteld verzonden. Er is een veiligheidsprotocol en er zijn diverse dagelijkse back-ups.
  • Zuster Jansen meet haar klanttevredenheid en monitort op een beoordeling van een 8 of hoger. Er is een hoge respons.
  • Thuiszorgorganisatie Zuster Jansen is in het bezit van diverse keurmerken en lid van drie brancheverenigingen.
  • Zuster Jansen volgt wettelijke regelingen op de voet. Er wordt goed gehandeld en geanticipeerd waar nodig is.

Zuster Jansen is zeer blij met het behaalde resultaat omdat dit laat zien dat er constant wordt gewerkt aan de kwaliteit van haar zorg- en dienstverlening en het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Bergman, Rotterdam