Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artikelen

11.12.2017 Particuliere thuiszorg Den Haag

Bij ziekte, een handicap of ingrijpende ouderdomskwalen kan het dagelijkse leven sterk worden beïnvloed. Niet alleen de persoon met de ziekte ervaart dan de vervelende gevolgen, maar ook de directe omgeving. Voor mantelzorgers kan de zorgtaak bovendien erg zwaar worden. Wanneer u op zoek bent naar zorg die bij u past, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, is particuliere thuiszorg in Den Haag wellicht een optie. Kiest u voor de professionele verzorging van Zuster Jansen, dan kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of zelfs worden voorkomen. Wij bieden dag en nacht verzorging als u dat nodig heeft, maar kunnen ook klaarstaan met bijvoorbeeld nachtzorg, 12-uurs zorg of een andere vorm van ondersteuning.

Overal in Nederland zorg ontvangen

Niet alleen in de grote stad kunt u direct een beroep doen op de zorg die u nodig heeft. Zuster Jansen staat namelijk voor u klaar in heel Nederland, of u nu in Den Haag of in Wassenaar, Voorschoten, Rotterdam, Voorburg of een andere plaats woont. Omdat we niet met wachtlijsten werken, hoeft u nooit lang te wachten. Er kan nagenoeg direct een zorgteam voor u klaarstaan. Deze teams bestaan standaard uit maximaal vijf ervaren zorgverleners, zodat u écht de kans krijgt om direct een band op te bouwen met uw verzorgers. Van steeds moeten wennen aan nieuwe of tijdelijke krachten is dus geen sprake. Ook voor uw naaste familieleden is dit erg prettig: zij leren uw verzorgers ook goed kennen en hebben altijd een vast aanspreekpunt waar ze met vragen terechtkunnen.

Persoonlijke ondersteuning zoals u dat wenst

Zuster Jansen staat garant voor persoonlijke zorg, waarbij de zorgverleenrs écht oog hebben voor uw behoeften en uw wensen. Niet alleen ontvangt u de verzorging en verpleging waar u ons voor heeft ingeschakeld, maar we staan ook klaar met een luisterend oor, begrip en gezelligheid. Wilt u graag samen op stap, bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of om bij iemand op visite te gaan? Dan is dat in de meeste gevallen geen probleem, zelfs niet als u rolstoelgebonden bent. Wilt u meer weten over de particuliere thuiszorg in Den Haag van Zuster Jansen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Bergman, Rotterdam